fbpx
Medic4you – Luotettava kumppani

Luotettava kumppani
ohjelma

Luotettava kumppani ohjelma

Olemme mukana Luotettava kumppani -ohjelmassa. Ohjelman kautta tilaajavastuuraporttimme on aina ajan tasalla eikä paperisia todistuksia enää tarvita.

Tilaajavastuulaki

Tilaajavastuulain mukaan työn tilaajan tulee selvittää toimittajan taustatiedot. Tiedot eivät saa olla yli 3 kuukautta vanhoja. Tilaajavastuulaki koskee työsuhteita ja urakoita, joiden arvo ilman arvonlisäveroa on yli 7500 euroa. Vuokratyövoimaa käytettäessä tilaajavastuulakia sovelletaan aina, kun urakka tai työskentely ylittää 10 työpäivää.

Raportit palvelu

Työn tilaajalle ja työn toimittajalle suunnattu ilmainen ja nopea tapa tarkistaa, että toimittaja tai urakoitsija on hoitanut yhteiskunnalliset velvoitteensa. Luotettava Kumppani -ohjelma on elinkeinoharjoittajalle tai yritykselle suunnattu ohjelma. Tehdessään urakointi tai alihankintasopimuksen, yrityksen täytyy toimittaa tilaajavastuulain mukaiset dokumentit tilaajalle. Luotettava Kumppani -ohjelman kautta yrityksen tilaajavastuuraportti on aina ajan tasalla eikä paperisia todistuksia tarvitse enää toimittaa.

Tilaajavastuuraportin sisältö:

Kaupparekisteriote
YTJ ote
Verotodistus
Työehtosopimustieto (TES)
Eläkevakuutustod.
Liiketoimintakiellot
Lakisääteinen tapaturmavakuutus

Klikkaa kuvaa ja voit tarkastaa yrityksemme tiedot

Pin It on Pinterest

Share This