fbpx
Medic4you – Tuoteratkaisut

Defibrillaattorit,
säilytysratkaisut ja tarvikkeet

Defibrillaattori hengenpelastajana – itsevalvonta parantaa varautumista hätätilanteisiin

Defibrillaattori on akuutin hoidon kulmakivi. Äkillinen sydämenpysähdys voi tapahtua kenelle tahansa, missä tahansa. Välitön hoito on elintärkeää. Sydämenpysähdyspotilaan selviytymisen mahdollisuus vähenee nopeasti hoidon saannin viipyessä. Siksi maallikkodefibrillaattorit ovat niin tärkeitä. Ne tuovat henkiä pelastavan tekniikan sinne, missä siitä on eniten apua. Hätätapauksiin varauduttaessa ei kannata tinkiä laadusta.

Kuvittele tulevaisuus, jossa parempi tekniikka saa aikaan parempia tuloksia – ja pelastaa enemmän henkiä. Mullistava LIFEPAK CR2 -defibrillaattori LIFELINKcentral AED Program Managerilla on kattavan AED-vastejärjestelmän ydin. Järjestelmän kaikki elementit ovat yhteydessä toisiinsa, mikä vähentää tarpeettomia viiveitä sydänpysähdyspotilaan hoidossa. Se on huipputekninen ratkaisu, jota toimialan johtajalta odotetaankin.

Löydätte tältä sivulta sydäniskuri (defibrillaattori) -valikoimamme. Tarjoamme asiakkaillemme kahden eri merkin laitteita, eli valikoimastamme löytyy Lifepak CR2 ja HeartSine Samaritan laitteet. Lisäksi sivulla on myös säilytysratkaisut, sekä tarvikkeet. 

Pyydä tarjous 

Käsittelemme viestinne luottamuksella, ja olemme teihin pikaisesti yhteydessä.
Lomakkeen lähettäminen on 
100% turvallista, eikä se sido sinua mihinkään.

Voit myös soitaa meille

Soita meille | Call us

Pin It on Pinterest

Share This