fbpx
Medic4you – Vastuuntuntoinen kumppani

Yrityksemme tarina
ja asiakaslupauksemme

Vastuuntuntoinen kumppani
ensiapuvalmiuden suunnittelussa ja ylläpidossa

Medic4you on täysin suomalainen myynti – ja asiantuntijaorganisaatio, jonka pääpaikka sijaitsee Jämsässä. Toimintakonseptimme pohjautuu kahdenkymmenen vuoden aikana kertyneeseen rautaiseen ammattitaitoon. Olemme hioneet ammattitaitomme huippuunsa pystyäksemme toimimaan vastuuntuntoisena kumppanina asiakkaidemme ensiapuvalmiuden suunnittelussa ja ylläpidossa. Vastuullinen ensiapuvalmiuden ylläpito asiakasyrityksissä tarkoittaa meille kirjaimellisesti 100% vastuun ottamista toiminnastamme. Näin takaamme, että saatte asiakkaanamme juuri sellaista räätälöityä palvelua jota itse haluatte ja tarvitsette. Palvelemme asiakkaitamme niin verkossa kuin kasvotusten yrityksenne tiloissa.

Henkilökohtaisessa palvelumallissa tulemme yrityksenne tiloihin toteuttamaan ensiapuvalmiuden alkukartoituksen, ja toimitamme raportin kartoituksen tuloksista heti paikan päällä. Raportista käy ilmi ensiapuvalmiutenne nykytaso ja kehityskohdat toimintanne huomioiden. Asiantuntijamme laatii tarvittaessa ensiapuvalmiuden kehityssuunnitelman esimerkiksi johtoryhmän palaveria ja budjetointia varten.

Avainasiakkaanamme saat:

  • Ensiapuvalmiuden tilan säännöllinen kartoitus ja ylläpito
  • Asiakaskohtainen ensiapuvalmiuden tehostamissuunnitelma
  • Tieto uusien suositusten ja määräysten vaatimista toimenpiteistä
  • Kooste tilikauden aikana suoritetuista ensiapuvalmiushankinnoista (KELA – korvaukset)
  • Ensiapualan asiantuntijan konsultointituki

Jos sinulla herää kysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä suoraan oman alueesi asiantuntijaan. Medic4you:n koko asiantunteva henkilökunta on valmiina palvelemaan sinua ja yritystäsi. 

 

Pin It on Pinterest

Share This